Tag: Albania

Konfigurimi i Internetit 4G ne ALBtelecom

Si behet konfigurimi i internetit 4G LTE per ALBtelecom Android iPhone Dërgoni SMS në numrin 54000 me tekstin: internet (hapësire) dhe modelin e aparatit tuaj Konfigurim i Internetit ALBtelecom Android

Konfigurimi i Internetit 4G Telekom

Si behet konfigurimi i internetit 4G LTE 3G per Telekom Albania Android iPhone Samsung Galaxy Konfigurim i Internetit Telekom Android Përzgjidhni Butonin Menu -> Settings -> More networks -> Mobile

Konfigurimi i internetit Vodafone 4G

Konfigurimi i internetit MMS 4G LTE 3G APN ne Vodafone Albania Samsung Galaxy Android iPhone iPad Konfigurimi i internetit  Vodafone Android Përzgjidhni Butonin Menu -> Settings -> More networks